+31 06 4185 9544 info@praktijksensitive.nl

Reviews

Beste bezoeker van deze website,
Graag vertel ik een en ander over mijn ervaringen bij Kitty. Al vanaf de beginperiode kom ik bij Kitty in de praktijk. Een keer per jaar liet ik me doormeten , kreeg ik allerlei voeding adviezen en ik voelde me er prima bij.

Rond mijn vijftigste levensjaar begon mijn werk me erg veel energie te kosten. Ik had sterk het gevoel dat ik de bakens moest verzetten.
Kitty stelde voor om bij haar met EFT te starten. Emotional Freedom Technic. Aanvankelijk had ik mijn bedenkingen maar gaandeweg heb ik EFT als zeer bevrijdend ervaren.

Tijdens de sessies kwam er allerlei oud zeer naar boven. Het werd een mentale schoonmaak. Naast EFT liet ik me jaarlijks doormeten. Er kwamen heel bijzondere zaken aan het licht.

Ik ervaar het als een cadeau dat Kitty op mijn pad gekomen is en hoop nog jaren van haar expertise gebruik te maken.

Willem

Natuurgeneeskunde en bewustzijnsverhoging, wat heeft dat met elkaar te maken ? Kitty kon heel goed aangeven wat mijn lichamelijke klachten te maken hadden met gedachten die ik had. Door met de gedachten aan het werk te gaan, te voelen in mijn lichaam en haar kennis, werden mijn klachten een stuk minder.

Anna (35)

Kitty biedt graag praktische tools aan om de zelfgenezing te bevorderen. Moeilijke zaken op een makkelijke manier uitleggen is iets waar zij heel goed in is.

Erin (60)

Fijn dat Kitty zo rustig is en goed kan luisteren. Ik voel me in haar aanwezigheid altijd prettig en veilig. Ze biedt geen lange trajecten aan, wil niemand “op kosten” jagen maar met een paar x komen, kun je zelf ook weer verder.

Marit (55)

Kitty weet waar ze het over heeft en komt snel tot de kern van het probleem. Met 3 sessie, die verliepen met een lach en een traan, kan ik zelf nu weer verder.

Brenda (29)

Ha Kitty,
Wat een mooie site joh.
Kom ook vragen vragen tegen waarvan ik denk, wat zal daar het antwoord op zijn ??
Maar dat antwoord ga ik zoeken hoor !!

succes met je website
Groetjes, Dick

Dick

Daar waar in de reguliere gezondheidszorg een consult vluchtig en oppervlakkig is, neemt Kitty uitgebreid de tijd en heeft echt oor voor je. Ze kijkt niet alleen naar een op zich staande klacht, maar naar het geheel.

Ondanks mijn initiële scepsis hielp ze mij in 2 maanden van een kwaal af die ik al een tijd had en waarvan de huisarts zei “dat ik er maar mee moest leren leven”. Ook op andere vlakken heeft ze me heel goed kunnen helpen. Kitty: ik ben dankbaar dat ik je heb leren kennen!

Joshua

Kitty is een humoristische, creatieve vrouw met een gezellige praktijkruimte. Even een moment van rust in de hectiek van de dag.

Geert (30)

praktijk sensitive logo

Het was eind februari dat ik door omstandigheden opeens het predikaat burn out kreeg opgeplakt. Allerlei testjes bij de psycholoog gaven een verhoogde piek aan in emotie en ratio. Regelmatig moeten reizen, stress op het werk, de doelstellingen alsmaar hoger willen leggen en een relationele dip waren de druppel die bij mij de emmer deed overlopen. Burn out. IK! Onmogelijke en als dat het dan is, kunne we wel met twee weekjes weer aan de slag…
Via mijn vrouw kwam ik in aanraking met Kitty. Ik een techneut pur sang stond altijd nogal sceptisch tegenover dingen die niet vatbaar zijn. Iets is stuk en dan vervang je het gewoon (net als in de garage, toch?) Maar hoe te handelen als iemand tegen je zegt dat je geest je lichaam zover heeft uitgeput dat er lichamelijke klachten ontstaan?
Na een uitvoerig gesprek waarbij Kitty me op zeer subtiele wijze zelf heeft laten inzien dat het zo niet langer kon doorgaan heb ik besloten door te gaan en verder te kijken dan mijn neus lang (was). Geen medicijnen. Daar waren we het allebei wel direct over eens en ook in de homeopathie zijn genoeg alternatieven te vinden, die eenzelfde werking hebben. Ook hiervoor kun je met een gerust hart eens aankloppen bij praktijk Sensitive.

In de eerste sessies heeft Kitty het voor elkaar gekregen om afstand te creëren van het dagelijkse ritme. Dit is nodig om open te gaan staan voor de ontwikkeling van nieuwe inzichten. Zelfs ik, die regelmatig trainign moet geven, stond versteld vin de voorbereiding, kracht en empathie die ik elke sessie mocht ervaren. Geen enkele keer heb ik Kitty kunnen betrappen op herhalingen en Kitty’s vrolijkheid en levenskracht hebben een zuigende werking om de meest beladen onderwerpen op een luchtige manier aan te pakken. Na berusting/acceptatie te hebben gevonden in de burn out, zijn we over gegaan naar de tweede fase va het traject.

Burn out waar ontstaat de oorsprong? In het eerste deel zijn we samen op zoek gegaan naar mijn werkelijke ik. Wat voor mens ben je eigenlijk? Rationeel, emotioneel, waar zit je kracht en waar zitten je valkuilen? Feilloos wist Kitty me aan te voelen en wat nog veel belangrijker is, te bereiken. Ik denk dat de term ‘Ja maar’ de meest gehoorde ontkenning is. WHO AM I (wie ben ik) maar nog beter is het te noemen: ‘wat wil ik?’

Is een ander verantwoordelijk voor jouw geluk, verdriet, maar ook voldoening? Ik denk dat velen met mij op deze vraag in eerste instantie zullen antwoorden, dat daarvoor een ander verantwoordelijk is. Gedurende het proces heeft Kitty een aantal boeken voor mij uitgezocht die ‘wellicht’ interessant voor je kunnen zijn. Een super aanvulling kan ik zeggen. Hoe ze het doet? Maar het paste precies in mijn traject.

Nu een aantal weken verder, kan ik zeggen dat ik rust en drive heb gevonden die nodig zijn om sterker uit een burn out te komen. Niet alleen gewapend met de nodige tips, maar juist gericht op krachten die vanuit jezelf komen. In het gehele proces ben ik op advies van een bedrijfsarts ook bij een psycholoog geweest. De ervaring heeft mij geleerd dat de liefde, intentie en diepgang bij Sensitive, mij vele malen beter hebben kunnen helpen dan de abstractheid waar een psycholoog mee werkt. Kortom, voor mij heeft Sensitive ‘Kitty’ ervoor gezorgd in het vinden van de juiste balans in kracht, weerbaarheid, rusts en bovenal genot. En dat mag wel genome worden als de meest belangrijker waarden van alles.

Hoe alles precies in zijn werk gaat, zal natuurlijk per persoon en per situatie verschillen en daarom heb ik ook geen details gegeven. Mocht u na het lezen van dit verhaal meer willen weten, dan zal mijn advies zijn om een contact op te nemen met Sensitive. Echter wees dan wel voorbereid op een ontmoeting met een zeer lief, open en hartelijk mens.

Ik wens u succes voor de nieuwe ervaring die u zult opdoen bij Kitty.
Lieve Kitty, bedankt voor je liefde.

Otto